Laat hier onder je review achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kattenpension ureterp
Average rating:  
 9 reviews
 by Johanna
Top Top Toppie

Metha je mag voor mij Kattenpension veranderen in Kattenhotel! Erg leuk ingericht, overal heb jij plekjes gecreëerd waar ze heerlijk kunnen relaxen. Mijn complimenten hoe jij met de katten omgaat, dat niet alleen je straalt rust uit en dat merk ik direct aan mijn katten. Ook duidelijke regels waar ik persoonlijk heel erg van hou. Mijn katten zijn afgelopen weken bij je geweest, ze hebben je gemist want bij thuiskomst hebben ze twee dagen niet gegeten. We komen zeer zeker weer terug want een goed plekje tijdens onze vakantie is voor mij het belangrijkste wat er is. Ik kan met een gerust hart op vakantie en tijdens onze vakantie kan ik op Facebook kijken hoe het met mijn katten gaat. Erg leuk initiatief! Top top toppie.

 by Jan en lydia
Helemaal top!

We zijn ontzettend enthousiast over metha en het
Pension. De katten zijn echt even op vakantie. De ruimtes zijn zeer gezellig. Ze voelen zich thuis en komen ontspannen thuis. Het voelt goed. Met liefde wordt er gezorgd en metha is de gevoeligste en zorgzaamste persoon die ik ken

 by Maarten
Dikkie wil volgende keer weer.

Dikkie vond het heerlijk bij Metha. Hij is lekker verwend. En heeft zich beter gedragen dan verwacht. In de groep met de andere katten. Ik ben zeer blij dat Metha er is met haar pension. Dikkie heeft een tweede thuis geen vakantie adres.

 by Bert
het beste kattenpension

Het beste kattenpension voor als u op vakantie gaat, goede verzorgen en een rust voor u om op vakantie te gaan.

 by Paul Tieman
Paul

Wat een geweldig pension en wat is Metha een lieverd voor alle katjes

 by Lisa
Geweldig


Vol vertrouwen laat ik Donny van net 1 jaar ook weer bij jouw logeren. Ik weet dat je net zo lief voor hem bent als ik.
Een ontzettend liefdevolle plek voor onze poezen (3 Noren en 1 Europese korthaar). Wij gaan met een heel gerust hart weg en weten dat onze poezen heerlijk tot rust komen, geknuffeld worden en verwend worden. Vakantie voor ons en voor hen gegarandeerd! Wat een geluk dat Metha er is.

 by Kruizenga
Dumpie

Onze kat dumpie heeft een geweldige opvang gehad. Het kon niet beter. Een 10 We komen zeker weer terug. Gr. Reint
De eerste ontmoeting tussen Sjinkie K. Valentine en Metha dateert van december vorig jaar en er was direct al een klik. Inmiddels is hij alweer een aantal keren in Ureterp geweest en ook vanmorgen heb ik hem daar weer vol vertrouwen heen gebracht. Metha is een kanjer en Sjinkie heeft daar een liefdevolle plek. Een aanrader voor iedereen die van zijn/haar kat houdt en met een gerust hart op vakantie wil.

 by Willie Bekker
Alleen maar lief 🙂


Een betere poezenmoeder kan ik mij niet bedenken, ze heeft er alles voor over dat de poesen/katers die wij brengen om te logeren een fijne en goede vakantie hebben. Ik maar ook mijn katten zijn héél blij met je.

 by Hans&Janet Oosterom-Kroon
Prachtig, rustig en verwenoord.

Onze katsels, 4 Maine Coons en 2 europeesche kortharen. Komen totaal relaxed weer thuis, als ik ze maar mee krijg. Vaak willen ze helemaal niet weg. Ze zijn gek op Metha en haar speciale hapjes. Kortom wij zijn zo blij met Vakantiehuis Kttewille en hebben het idee dat onze katsels het er mee eens zijn. Groet, Hans&Janet Oosterom-Kroon, Drachten