Mijn naam is Metha,  eigenaar en beheerder van het pension.  

 

Kattenpension Kattewille beschikt over drie ruime binnen\en  buitenverblijven, in een fijne rustige omgeving. Tijdens drukke periodes  (vakanties) staan deze ruimtes met elkaar in verbinding . De buitenrennen zijn  overdekt, met een prachtig uitzicht over de weilanden. In de zomer is het binnen lekker koel en in de winter lekker warm. Alles mag en alles kan, zodoende kunnen katten eigenzinnig zijn.  

 

In de zomervakantie en kerstvakantie is uw kat welkom vanaf de leeftijd van 1 jaar met een volledig vaccinatiebewijs. De poes/kater dient te zijn gesteriliseerd of gecastreerd tijdens het pensioenbezoek. Katten die ( nog ) niet zindelijk zijn kunnen wij helaas niet accepteren. Als u twijfelt of de kat zich aanpast in de groep dan graag enkele nachten op proef draaien: Bij twijfel en niet proefdraaien niet doen! Bij geen twijfel en toch reserveren en uw kat past zich niet aan in de groep dan dient u de kat op te halen en vindt geen restitutie van het betaalde pensiongeld plaats ( proefdraaien kan alleen maar buiten de vakanties om )

 

Katten met diabetes kunnen we helaas niet opvangen.

 

Omdat er altijd brokjes beschikbaar zijn, is het niet mogelijk uw kat bij ons te laten logeren als hij/zij dieetvoer nodig heeft.

Wij adviseren katten ( +15 ) een kattenoppas aan huis in te schakelen, dit om stressgerelateerde gezondheidsproblemen te voorkomen.

 

Het is niet mogelijk om uw kat voor een weekend in het hoogseizoen onder te brengen, dit omdat de groep dan te groot is en de periode te kort om te wennen. 

 

Wij hebben geen Messenger wel kunt u Kattewille volgen via Facebook   > klik hier

 

U dient mee te nemen: Paspoort/vaccinatieboekje blijft hier gedurende het gehele verblijf van uw kat. Als uw kat speciaal voer moet hebben dient u hier zelf voor te zorgen.  

 

Van ons: Een mandje met een zacht dekentje / speelgoed. Gezonde en lekkere voeding. Elke donderdag verse vis van de plaatselijke visboer. Veel aandacht en knuffels mijnerzijds.

 

In de  vakantieperiode kan de reismand hier blijven staan. Wij vinden het belangrijk dat onze loge’s in goede gezondheid gebracht en gehaald kunnen worden. Lees daarom aandachtig de informatie over vaccinaties en gezondheid zodat uw kat veilig kan komen logeren.