‘ Momenteel werken wij aan het verbeteren van de foto’s ‘

 

Mijn naam is Metha,  eigenaar en beheerder van het pension.  

 

Kattenpension Kattewille beschikt over drie ruime binnen\en  buitenverblijven, in een fijne rustige omgeving. Tijdens drukke periodes  (vakanties) staan deze ruimtes met elkaar in verbinding . De buitenrennen zijn  overdekt, met een prachtig uitzicht over de weilanden. In de zomer is het binnen lekker koel en in de winter lekker warm. Alles mag en alles kan, zodoende kunnen katten eigenzinnig zijn.  

 

In de zomervakantie en kerstvakantie is uw kat welkom vanaf de leeftijd van 1 jaar met een volledig vaccinatiebewijs. De poes/kater dient te zijn gesteriliseerd of gecastreerd tijdens het pensioenbezoek. Katten die ( nog ) niet zindelijk zijn kunnen wij helaas niet accepteren.

 

Wij hebben geen Messenger wel kunt u mij volgen via  Facebook b.v. in uw vakantie waarbij foto’s van uw kat te zien zijn: > klik hier

 

U dient mee te nemen: Paspoort/vaccinatieboekje blijft hier gedurende het gehele verblijf van uw kat. Als uw kat speciaal voer moet hebben dient u hier zelf voor te zorgen.  

 

Van ons: Een mandje met een zacht dekentje / speelgoed. Gezonde en lekkere voeding. Elke donderdag verse vis van de plaatselijke visboer. Veel aandacht en knuffels mijnerzijds.

 

In de  vakantieperiode kan de reismand hier blijven staan. Wij vinden het belangrijk dat onze loge’s in goede gezondheid gebracht en gehaald kunnen worden. Lees daarom aandachtig de informatie over vaccinaties en gezondheid zodat uw kat veilig kan komen logeren.